fbpx

Nails 4 You – Η επένδυση που “λύνει” τα χέρια του franchisee

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ NAILS 4 YOU

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Εύκολη διαχείριση και συνεχής κερδοφορία

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική επιχειρηματική ιδέα με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, η πρόταση Nails 4 You συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από το πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και ευκολία διαχείρισης. Ποιο αναλυτικά:

Έσοδα από τον πρώτο μήνα

Η ομάδα των Nails 4 You αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη της διαμόρφωσης κάθε νέου καταστήματος ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το νέο σημείο να είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Η ομάδα του Nails 4 you θα καθοδηγήσει τον νέο συνεργάτη στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, που αποτελεί τη βάση για την επιτυχία της επιχείρησης. Εφόσον, έχει βρεθεί η ιδανική τοποθεσία, αναλαμβάνει πλήρως την κατασκευή του καταστήματος, το οποίο θα παραδοθεί μέσα σε έναν μόλις μήνα στον ­­franchisee.

Εξαιρετικά μεγάλη αγορά

Τα Nails 4 You απευθύνονται σε ένα πιστό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται. Η περιποίηση των άκρων απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και απαιτήσεων, κοινωνικών, ψυχολογικών κ.λπ. Αποτελούν μία προσιτή πολυτέλεια, που μπορεί να «αντέξει» η τσέπη της κάθε γυναίκας, η οποία θα απολαύσει το αποτέλεσμα για πολλές μέρες δείχνοντας πάντα… όμορφη και περιποιημένη.

Διασφαλισμένο προσωπικό

Η μητρική εταιρεία θα συνδράμει τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού. Άλλωστε, οι σωστές τεχνίτριες αποτελούν βασικό παράγοντας της επιτυχίας του concept.

Ευκολία διαχείρισης

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κάνει την επένδυση το σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας του δικτύου, το οποίο «λύνει» τα χέρια των franchisees. O franchisor έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κλείνει τα ραντεβού για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ακολούθως, τα καταστήματα ενημερώνονται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά τους ραντεβού. Το συγκεκριμένο σύστημα δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα. Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας η έμπειρη ομάδα του franchisor βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του franchisee. Με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο ο συνεργάτης του δικτύου μπορεί να λάβει καθοδήγηση σε οποιοδήποτε λειτουργικό, διαδικαστικό ή λογιστικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Εξελιγμένα εργαλεία μάρκετινγκ

Εργαλεία grand opening και τοπικού marketing διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και θετική φήμη στην τοπική αγορά. Ο franchisor εργάζεται συστηματικά για τη ενίσχυση της καλής φήμης και της αναγνωρισιμότητας του brand, με τη διανομή εντύπων, ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές διαφημίσεις και καμπάνιες στα social media.

Άμεση απόσβεση

Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, η υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση, είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην απόσβεση της επένδυσης του franchisee του Nails 4 You μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας